null
nullnull

Kontakt

+381(0) 15/343-303

+381(0) 66/6-343-303

+381(0) 66/6-343-303

+381(0) 66/6-343-303

info@nikatravel.rs

Kralja Aleksandra 1a, Šabac

Hotel Montenegrina Hotel & Spa

Crna Gora - Rafailovići

4.0

null

Hotel

null

Sopstveni prevoz

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Crna Gora
Rafailovići

Ukupno nocenja

0

Ukupno dana

0
Opis smeštaja
Uslovi plaćanja
Lokacija:
Montenegrina Hotel & SPA je potpuno novi hotel na Crnogorskom primorju, u Rafailovićima. Ovaj elegantni hotel kombinuje jedinstven šarm sa tradicionalnim lokalnim gostoprimstvom i svetskim standardima u hotelijerstvu. Smešten je na svega 50 metara udaljenosti od prelepe peščane plaže, dok je Tivatski aerodrom udaljen 25km, a Podgorički 60km. Na samo 200 metara od hotela nalazi se stanica javnog prevoza koja redovno saobraća ka centru Budve svakih pola sata.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, WI-FI internet,  bar, bazen, dečiji klub, Spa & Wellnes, lift, biznis centar.

Sobe:
klima uređaj, telefon, sef, TV, WI-FI internet, mini-frižider, fen, kupatilo, balkon/terasa.
 
Ishrana:
all inclusive ''sve uključeno" - doručak, ručak, užina i večera  (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna i alkoholna nacionalna/lokalna pića prema hotelskim pravilima.

Hotelska ponuda
Montenegrina Hotel & SPA je potpuno novi hotel na Crnogorskom primorju, u Rafailovićima. Ovaj elegantni hotel kombinuje jedinstven šarm sa tradicionalnim lokalnim gostoprimstvom i svetskim standardima u hotelijerstvu. Smešten je na svega 50 metara udaljenosti od prelepe peščane plaže, dok je Tivatski aerodrom udaljen 25km, a Podgorički 60km. Na samo 200 metara od hotela nalazi se stanica javnog prevoza koja redovno saobraća ka centru Budve svakih pola sata. Hotel svojim gostima nudi 182 moderno opremljene  sobe,  jedan restoran sa all inclusive uslugom, tri bara (Lobi bar, Nebeski bar i Bar pored bazena), wellness & spa centar sa poluotvorenim bazenom, dečjom igraonicom, i otvorenim parkingom sa 90 mesta. Sobe imaju: klima uređaj, telefon, sef, TV, WI-FI internet, mini-frižider, fen, kupatilo, balkon/terasa. Hotelska pnuda je na bazi all inclusiva, ''sve uključeno" - doručak, ručak, užina i večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna i alkoholna nacionalna/lokalna pića prema hotelskim pravilima.